Nyt Camping Ved Hjelp Av Disse Tipsene

Er camping noe du ønsker å gjøre i nær fremtid? Du må planlegge turen på riktig måte, selv om du tilbringer en dag eller en uke utendørs. Følgende råd kan gjøre enhver campingtur mer avslappende og morsom.

Ta med en stor søppelpose for skittentøy, og oppbevar den på et sentralt sted, egnet for alle i festen. La dem pakke klærne sine individuelt, da dette gjør det mye enklere å finne enn om du legger alt i en felles oppbevaringsboks eller veske. Kaste i et tørketrommelark til en hvilken som helst pose du vil lukte frisk.

Prøv å komme til leiren godt før mørkets frembrudd. Dette tillater deg å få en følelse for lå av landet og gir deg muligheten til å sette opp leiren mens du fortsatt kan se hva du gjør. I tillegg lar det barna føle seg litt mer komfortabel med sine omgivelser fordi de vil ha tid til å utforske.

Hvis du skal camping med kjæledyr eller barn, må du ta noen ekstra forholdsregler. Prøv å lære barna det grunnleggende om camping sikkerhet. De trenger å vite hva de skal gjøre hvis de går seg vill og bør hver ha et lite overlevelsessett. Sørg for at du har bånd for kjæledyr og sørg for at de er oppdatert med alle vaksinasjoner.

Når du går på camping, prøv å kjøpe ikke-ferskvarer å spise. Det er ingen kjøleskap i naturen, så alt du tar må holdes i god stand. Du kan sikkert ta med en kjøligere å sette mat i, men kjøligere vil bli lagt bulk på turen. Derfor gjør en innsats for å bringe mer ikke-fersk mat enn ferskvarer.

Få en sovepose som er varm nok. Dette er viktig. Selv om du går camping om sommeren, kan nettene bli veldig kaldt ute i naturen. Det er soveposer lovende beskyttelse mot varierende kulde temperaturer; Det er en god idé å velge så lav temperatur som du kan finne.

Prøv å bruke tørketrommel lo for å hjelpe deg med å starte bålet. Begynn å oppbevare loet i en pose et par uker før turen. En enkel måte å huske å spare opp loet er å holde en plastpose i nærheten av tørketrommelen som en påminnelse. På den måten vil det være praktisk å bare ta den på å sette den i bilen din i siste øyeblikk.

Ta med deg en eske med viktige forsyninger når du går på campingtur. Inkluder ting som pinnekamper, lommelykt, matlagingsverktøy og håndrenser. Forbered deg på forhånd. Tenk på alle de tingene du trenger dager før du drar på turen, spesielt hvis du vil være langt fra en hvilken som helst butikk.

Når du er camping, bør du aldri spise noe med mindre du er helt sikker på hva det er. Det er ikke noe verre enn et sterkt tilfelle av mage problemer når du er langt borte fra både medisinsk hjelp og et toalett. Det anbefales å bare spise mat som du tar med.

Denne artikkelen har forhåpentligvis hjulpet deg med å forberede deg bedre på turen. Du har kanskje innsett at du trenger de samme tingene enten du camper ute for en natt eller en uke. Begynn å planlegge for din neste tur, og du vil snart sette pris på tiden du har brukt på å undersøke for det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *