Campingtips Som Får Deg Til å Elske Naturen

Når du camper, har du ikke A/C, oppvarming eller kjøkken. Dette betyr at du bør planlegge turen nøye og grundig. For råd og ideer til en flott fremtidig campingtur, les denne artikkelen.

Før du drar ut på din etterlengtede campingtur, sørg for at området der du planlegger å campe ikke krever campingtillatelse. Hvis du tilfeldigvis camp på et sted som krever en og du ikke fikk en, så kan du stå overfor ganske heftig billett eller bot fra en lokal skogvokter.

Prøv å komme til leiren godt før mørkets frembrudd. Dette tillater deg å få en følelse for lå av landet og gir deg muligheten til å sette opp leiren mens du fortsatt kan se hva du gjør. I tillegg lar det barna føle seg litt mer komfortabel med sine omgivelser fordi de vil ha tid til å utforske.

Forske på en potensiell campingplass godt. De har alle forskjellige fasiliteter. Noen kan ha dusj og bad, mens andre kanskje ikke. Det er enda noen campingplasser som er ganske fancy, med på stedet mini golf spill eller badeland. Du trenger kanskje ikke eller vil ha alt det, så finn ut av det på forhånd, slik at du ikke blir skuffet når du kommer dit.

Når du kjøper et telt, må du øve på å sette den opp og ta den ned i hagen din før faktisk camping. Å gjøre dette vil tillate å vite på forhånd at alle deler du trenger er der, og det vil også hjelpe deg å lære riktig oppsett av teltet på forhånd. Det kan redusere frustrasjonen som du kan oppleve å sette opp teltet også.

Få alt du trenger for måltidene dine før du kommer til leiren. Hvis du bare camping for et par dager, denne første turen til butikken bør være alt du trenger å gjøre. Stock opp på nonperishable elementer, også. Du vil ikke at du eller dine familiemedlemmer skal være sultne på turen.

Slå opp dagligvarebutikker i nærheten av campingplassen din. Sørg for at du vet hvordan du kommer til dem. Spesielt, hvis turen strekker seg over mer enn tre eller fire dager, kommer maten du tar med deg sannsynligvis ikke til å vare lengden på turen. Ikke bare, det, men familien din kommer til å bli lei av å spise de samme tingene dag etter dag. Variety er nøkkelen.

Når du går camping, sørg for å ha noen aktiviteter i tankene annet enn bare… «camping». Camping opplevelsen er beriket med fotturer, svømming, utforsking og sånt. Sørg for å engasjere seg i noen av disse andre aktiviteter, slik at du har den fulle camping opplevelsen du noen gang har hatt.

Mange mennesker er avskrekket fra camping fordi de må sove på bakken, men du trenger ikke å være ubehagelig når du går camping. Innom den lokale stoffet butikken og kjøpe noen billig Pool flyter. Disse er langt mer komfortable enn bakken for å sove på, og vil holde deg høy og tørr også.

Camping er avslappende og morsomt, men det er også fjernt. For mange er dette spennende; for andre kan det forårsake mye angst. For å få mest mulig ut av campingturen din, sørg for at du planlegger det i god tid. Stykket ovenfor inneholdt noen gode råd, så bruk det til god bruk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *